Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Избор на рокля за ниски момичетаПонякога е трудно за миниатюрните жени да намерят дрехи за себе си. Особено много трудности възникват при закупуването на рокля.

За да не изглеждате като момиче, сложило тоалета на майка си, трябва да се придържате към някои препоръки.

 

Как да изберем рокли за ниски момичета

Общи препоръки:

Дайте предпочитание на продукти, изработени от лека материя за лятото и плътен матов материал, който запазва формата си за зимата.

Използвайте вертикални линии – разфасовки, ципове, декоративни шевове, ивици, орнаменти, аксесоари.

V-образните деколтета ще подчертаят благоприятно красотата на шията и визуално ще добавят няколко сантиметра към растежа.

 

Важен критерий е дължината

Мини роклите са идеални за ниски момичета без наднормено тегло. Като вариант за офис е по-добре да изберете облекло с дължина до коляното.

Дребничките жени често избягват макси дължините, погрешно вярвайки, че това е табу за техния ръст. Всъщност дългата рокля, ако е избрана правилно, може визуално да разтегне силуета и да подчертае грацията. Важно е дължината му да е до пода или до средата на петата.

Вариантът midi се счита за неподходящ за малък ръст. Но дори и в този случай има изключения от правилото, достатъчно е да знаете някои трикове:

дантела или полупрозрачно дъно на роклята, асиметрична кройка ще създаде плавен преход;

благодарение на изрязването ще се появи вертикала;

подгъвът не трябва да завършва в най-пълната част на крака.

 

Цветове

За тези, които не са високи, е важно да избягват контрастите, особено хоризонталните. По -добре е да се даде предпочитание на монохромната версия. А цветът, близък до тона на кожата, визуално ще го направи по -висок. Малките шарки и вертикалните ивици ще изглеждат страхотно.

 

Ежедневни стилове на обличане

За жени с нисък ръст стилистите препоръчват права кройка на продукта до дължината на коляното. Стройните момичета могат да си позволят тясна рокля. Стиловете са подходящи за "Thumbelina": калъф, А-силует, лале, сарафан с V-образно деколте.

Ако талията е посочена в продукта, тогава е важно тя да е на мястото си, а не по -висока или по -ниска. Допуска се леко висока талия. Тънките презрамки, три четвърти ръкави, ръкави с маншети са правилното решение.

 

Стилове на вечерни рокли

За вечерните рокли са същите същите препоръки, както и за ежедневните. Добре ще изглеждат както къси, така и дълги тоалети. Струва си да се обърне внимание на стила на империята. Тясна дълга рокля благоприятно ще подчертае фигурата; тя може да бъде права или да се разширява до дъното, както в стила "русалка".

Рокля в стил New look ще ви помогне да засенчите всички, но обувките на висок ток трябва да бъдат задължителен елемент от образа. Рокли изглеждат изискани на едно рамо, с отворен гръб, на тънки презрамки. Подходящи са разфасовки, които не само ще станат връхната точка на тоалета, но и ще създадат необходимата вертикала.

 

Ако сте ниски, трябва да избягвате:

ниска талия;

големи детайли, например джобове, волани, широки колани, големи копчета;

големи щампи и хоризонтални ивици;

наслояване и оверсайз;

дълги широки ръкави, или такива, които се разширяват към дъното, например, разклещени;

много плътни, лъскави, текстурирани материи.

 

Следвайте препоръките и не си отказвайте от удоволствието да носите рокли. Превърнете ниския ръст в свое достойнство!Проект Maistor.org е безплатен и има за цел да Ви информира, да Ви предостави полезна и ценна информация, що се касае за майстори, намиращи се във Вашият град. Четете всеки ден Maistor.org - струва си!
Избор на рокля за ниски момичета Reviewed by Viseo on October 23, 2021 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.