Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Голяма баня - голямо предизвикателство. Как да го подредим пространството?



Когато имате лукс под формата на голямо пространство за баня, струва си да обърнете специално внимание на това място. Прекараното време тук е много ценно, тъй като е абсолютно лично и интимно. Сутрешният душ ни събужда, а вечерната, топла вана улеснява релаксацията и вечерната почивка. Банята е многофункционално място, поради което подреждането на голямо пространство  трябва да бъде планирано във всеки детайл.

 

Как да подредим голяма баня?

 

С голяма баня можем да полудеем от подредбата - но в тази лудост трябва да намерим правилния  метод. Не забравяйте, че банята е част от по-голямото цяло - апартамент или къща - така че нейният стил трябва да е съобразен с тях.

 

Голямо пространство задължава. Не можем да си позволим ефекта от претоварване с оборудване, цветове и декорации, за да не създадем неприятен ефект. Космосът трябва да служи на хората, а не обратното - трябва да се припознаем в това пространство, а не да се загубим.

Настоящите тенденции в интериорния дизайн изразяват желанието за максимална хармонизация на пространството, премахване на острите разделения и отказ от всякакви излишъци. Предполага се, че пространството има положителен ефект върху хората и  хармонизира с техния ритъм на живот.

 

В голяма баня е важно оптималното използване на естествена светлина - а при липса на прозорци в банята - грижа за осветлението, подреждане на елементите на оборудването, хармоничен състав и цветове, които няма да „откраднат“ повърхността, а напротив – ще подчертават оптически впечатляващия размер. По-долу предлагаме няколко съвета и подредби за големи бани в съответствие с най-новите тенденции.

 

При голяма баня плюсовете са изключително много и надвишават в пъти негативите. При наличието на голямо помещение можете да развихрите идеите си и да постигнете всичко желано. При положение, че разполагате с подобна възможност можете да разположите за още повече уют и стайни растения, които виерят на места с висока влажност.

Източник: https://www.keramo-bg.com/

  

Голяма баня - голямо предизвикателство. Как да го подредим пространството? Reviewed by Viseo on October 05, 2021 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.