Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Контейнери за боклук под наем в София

Редовното събиране на боклук е необходимо условие, но също толкова важно е правилното му поддържане, докато бъде елиминирано. Най-практично е да използвате модерни евро-контейнери за съхранение на боклука. Те са лесни за употреба, имат приличен външен вид, затварят се плътно и държат много боклук. Нашата фирма Спасови Транс доставя контейнери за нашите клиенти, изработени от различни материали.

Поцинкованите евроконтейнери ви позволяват да натрупвате строителни, промишлени и битови отпадъци. Те са направени в съответствие със стандартите за пожарна безопасност, могат да бъдат с две отделения за сортиране на боклука.

Контейнерите с четири колела най-често се монтират в жилищната зона за натрупване на битови отпадъци. Те са устойчиви на корозия и достатъчно просторни (вместимост до 1100 литра). Техният експлоатационен живот е 15 години.

Пластмасовите контейнери се разделят на няколко вида в зависимост от предназначението: Без колела, био, дву или четириколесни, компостири, с плосък или изпъкнал капак.

Контейнери за насипни отпадъци


Използването на съвременни контейнери ще улесни процеса на извозване на боклука и ще осигури условия за нормалното му съхранение.

Натрупването на битови отпадъци е проблем в големи промишлени и жилищни зони. Голям брой жилищни сгради, като правило, са оборудвани с малък брой контейнери, които понякога не могат да се справят със своята функция. Ключовият момент е навременното изпразване на контейнери за смет и почистване на прилежащата към тях територия. Това ви позволява да поддържате чистотата и да подобрите екологичната ситуация, както на конкретен микрорайон, така и на целия град.

Фирма Спасови Транс извършва извозване на твърди отпадъци (твърди битови отпадъци). Ние работим в съответствие с всички необходими правила и изисквания. Нашият арсенал разполага със специализирано оборудване за извозване на боклука: Превозни средства с инсталирани повдигащи платформи с различни размери, в зависимост от обема на работа. Ние извършваме работата с различна съвместимост контейнери.

Обслужваме и крайградски къщи, като предварително сме обсъдили с клиента оптималния график за дните и часа на деня. Можем да монтираме нашите контейнери за събиране на боклука или да обслужваме съществуващи контейнери за клиенти. Извършваме цялата работа със сключването на споразумение с предоставянето на пълен пакет документи за отчитане на околната среда и счетоводството.

Услуги за зареждане на боклук


В случаите, когато има нужда от извършване на извозване на боклук от строителна площадка или от апартамент след ремонт, най-добре е да използвате допълнителната услуга на нашата фирма - „зареждане на боклука“. Много е трудно да извадите обемен и тежък боклук от даден предмет и да го заредите, физически обучени хора със специализирана техника трябва да вършат тази работа. В противен случай подобна работа може да доведе до телесна повреда.

Хамалите на нашата фирма "Спасови Транс" ще зареждат боклук в контейнери и ще извършват по-нататъшното му извозване. Освен това те ще могат да опаковат малки строителни отпадъци. Цената на услугата зависи от количеството боклук, както и от етажа, от който е необходимо да се извади боклука, ако сградата няма товарен асансьор (за всеки етаж има доплащане за третия етаж).

Когато поръчвате услуги за събиране на боклук, можете веднага да посочите, че се нуждаете от помощ при зареждането му в контейнери.
Контейнери за боклук под наем в София Reviewed by Viseo on October 09, 2023 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.