Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Цялостен ремонт на апартаменти от АкваЕМ



Купуването на нов дом или желанието да се „актуализира“, да се направи старото по-удобно неизбежно води до такава необходимост като ремонт на апартамент. Концепциите за удобство и красота непрекъснато се променят, а причината за реконструкцията може да са обстоятелства, независими от собствениците, например извънредна ситуация, провокирана от трети страни. Нашата компания предоставя услуги за ремонт на апартаменти в София и София област. Цените за нашата работа са едни от най-лоялните сред фирмите в столицата. При нас можете да поръчате всякакъв вид преустройство на помещения, от бюджетна козметика до елитна с разработване на индивидуален дизайнерски проект.

Ремонт на апартамент до ключ

Богатият опит и постоянната практика ни позволяват успешно да изпълняваме всички изисквания на нашите клиенти. Една от областите на нашата специализация е цялостен ремонт на апартаменти. Тя включва цял набор от произведения с различна сложност. Извършените дейности включват подмяна на комуникации, груби, фини довършителни работи и много други. Цялата работа се записва в договора за предоставяне на услуги, което ви позволява да избягвате спорове, разногласия, както в процеса, така и при завършване на ремонта на апартамента. В резултат на контакт с нас, вие сте напълно отстранени от участие (с изключение на контрол), спестявайки вашето време и пари. Участието на един изпълнител позволява да се намалят разходите за ремонт с 10-20%, да се подобри качеството - с 50% или повече.

Етапи 

Всяка реконструкция се извършва в определена последователност. Пълният цикъл на работа се състои от следните операции:

1.       Демонтаж на стари покрития , износени инженерни мрежи, прозорци, врати. Ако се планира преустройство, разрушаване на съществуващи дялове. Неправилният демонтаж може да доведе до допълнителни разходи, свързани с коригиране на грешки и да повлияе на качеството на ремонта на целия апартамент.

2.       Груба работа . Това включва полагане на нови комуникации (ток, ВиК, канализация, парно), издигане на нови стени, изравняване на всички повърхности, поставяне на прозорци, врати, маркиране на ел. точки. Изгражда се и таван, ако е опънат или гипсокартон. Водопроводът се сменя в баните.

3.       Фина обработка . Това е полагане на ламинат или линолеум, монтаж на декоративни елементи, облицовка, тапети, боядисване. Инсталирани са източници на светлина, контакти и ключове.

4.       Последният етап от ремонта на апартамента се състои от отстраняване на отломки и почистване на всички помещения.

Нашите майстори са високоспециализирани специалисти, всеки от тях отговаря за своята област. Този подход ви позволява бързо да извършвате индивидуална работа с минимален риск от последваща преработка. Всички бригади са оборудвани с модерни инструменти.

Ремонт на кухня

Ремонтирането на място за готвене изисква умения от страна на изпълнителя, особено когато става въпрос за голяма промяна. Тази стая принадлежи към функционалната, тук са съсредоточени всички инженерни мрежи на апартамента, има много електрически уреди. Освен това в домовете на вторичния пазар кухните често са ограничени по размер. Ето защо трябва да се постараете много да превърнете неудобна малка стая в ергономична и привлекателна. Цената на ремонта на кухнята обикновено е по-висока от тази на жилищните помещения, това се дължи на редица нейни характеристики:

·         наличието на многобройно оборудване, свързано с комуникациите, което почти винаги трябва да бъде подменено;

·         понякога трябва да прехвърлите газовата тръба или да инсталирате отново газовата колона;

·         монтаж или реконструкция на аспиратора, което също изисква познания за вентилация;

·         използването на специфични строителни материали, които са по-скъпи от конвенционалните.

Ремонт на апартаменти в нови сгради

Новопостроените сгради най-често се въвеждат в стандартно състояние - жилищата са представени от пространство, ограничено от бетонни плочи. Невъзможно е да се влезе веднага, тук е необходим мащабен ремонт на апартамента, включващ изграждане на вътрешни прегради, монтаж на ел. окабеляване, водоснабдяване, канализация, подови настилки. Необходима е смяна на прозорци и врати, тъй като съществуващите не отговарят на качеството на собствениците. Този формат на обекта обаче има своите предимства - при ремонт на апартаменти в нови сгради се спестяват време и пари за демонтаж. Експертите не съветват незабавно да направите помещенията "чисти", тъй като новите къщи се свиват в рамките на 2 години, геометрията на повърхностите може да се промени. Ако клиентът не иска да чака, препоръчваме да закупите довършителни материали с гъвкава структура или евтини, които няма да има нищо против да промени по-късно.

Колко струва ремонта 

Нашите цени за ремонт на апартаменти са с 10% по-ниски от тези на нашите конкуренти. Това се дължи не на ниско качество, а на рационализиран процес, използване на професионални инструменти и липса на престой. Преди започване на работа винаги се изготвя подробна оценка, общата сума на която е отразена в договора, остава непроменена през цялото сътрудничество, ако клиентът не желае да прави никакви корекции (изготвя се приложение към договора) . Плащането се приема при завършване, цялата работа е с гаранция за 5 години. Вижте отзивите на нашите клиенти и вижте примерите за снимки в портфолиото.

Източник – Хлапе Нет


Проект Maistor.org е безплатен и има за цел да Ви информира, да Ви предостави полезна и ценна информация, що се касае за майстори, намиращи се във Вашият град. Четете всеки ден Maistor.org - струва си! Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове
Цялостен ремонт на апартаменти от АкваЕМ Reviewed by Viseo on November 03, 2021 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.