Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Ключове и контакти с антибактериално покритиеТрудно можем да си представим, колко хиляди бактерии има върху електрическите ключове и контакти...

Особено в кухненското помещение, в мокрото помещение, на места, където преминава храна за приготвяне, а именно тя, както добре знаем, понякога, преди да бъде измита и обработена, отделя бактерии.

 

Днес, все по-голяма част от потребителите, от хората, които тепърва обзавеждат своя дом, офис, къща, хотел и друг тип обекти, трябва да решат, дали да ползват традиционни ключове и контакти, или да се възползват от съвременни иновативни и модерни такива.

Под съвременни имаме предвдид контакти с USB интерфейси, ключове с антибактериално покритие, със съвременен и модерен дизайн, и с много добри функционалности.

 

Естествено, новите модели може да струват една идея по-скъпо, но дали пък не си струва инвестицията? Според нас - определено си струва да помислите за иновативни,   фукционални и качествени електрически ключове и контакти.

Всеки човек иска да запази здравето си, както и да предпази себе си и близките си колкото е възможно повече от среща с бактерии и вируси. И ако на обществени места използваме маска, измиваме ръцете си преди да похапнем, нанасяме дезинфектант преди да вземем бонбони от рецепцията, включваме бактерицидния облъчвател на работа и вземаме други сериозни мерки, то нещата не са съвсем такива в жилището ни. 

 

Как да се предпазим у дома, където искаме да се отпуснем и да се чувстваме в безопасност?

 

Колкото и странно и тъжно да звучи, у дома сме доста уязвими към микробите и ключовете са може би едно от местото за размножаването им. Може би на всеки се е случвало да си измие ръцете, да си свърши дадена домакинска дейност, да отиде до кухнята, за да приготви закуската, и след това да се почувства зле. 

Може би е виновна патогенната микрофлора, която се размножава върху пластмасови повърхности, дори въпреки системното почистване. Особено опасни са ключовете в коридора, в тоалетната, в общите части на сградата, както споменахме по-горе.

 

Също така антибактериалните ключове и контакти имат свое много значимо място в обществените сгради. Например в болници, клиники, лаборатории, детски градини, хранително-вкусови магазини или други сгради и помещения, с повишени изисквания за санитарни норми.

 

За да променят опасната ситуация, водещите производители разработиха специална серия от електрически ключове, контакти. Продуктите са изработени от висококачествена пластмаса, със сребърни йони, които придават бактерицидни свойства на материала. След 15 минути взаимодействие се унищожават до 80% от микробите, а след 2 часа до 99%. 

 

В допълнение, съвременните дизайни позволяват подмяна само на ключовете или рамките без пълна промяна на механизма, което значително намалява разходите за подобен тип дейност. Такива устройства са особено популярни в семейства с растящи деца, които активно докосват всичко наоколо и „вкусват този свят“. Многодетните семейства са на второ място в класацията на купувачите на такива домашни продукти. На трето са, домакинствата, в които има домашен любимец.

 

Не пропускайте да разгледате иновативната серия антибактериални ключове и конаткти.

Ключове и контакти с антибактериално покритие Reviewed by Viseo on November 06, 2021 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.