Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Индустриални PVC тръби - какво е важно да знаем


Индустриални PVC тръби - какво е важно да знаем, преди да поръчаме тръби и кабели LS0H, както и друг тип гофретни елементи с цел предоставяне на добра проводимост.

Онлайн магазин Itronix.bg предлага богато разноборазие от PVC тръби, тунелни тръби, тръби, както за домашна употреба, така и с цел  подсигуряване на промишлени предприятия и инфраструктурни обекти.
Предоставят се два основни типа тръби, а именно гъвкави, гофрирани такива, както и твърди тръби.

Гъвкава гофрирана тръба е изработена от модифициран PVC,  който не разпространява горене.
Широко е приложението на този модел тръба, но най-често, тя се ползва за  тунели,  фотоволтаични паркове, вятърна енергия, химична индустрия, телекомуникации и други области на приложение. Няма как да пропуснем дългият й експлоатационен цикъл. Предлага се с гаранция от  20 години гаранция за устойчивост на ултравиолетови лъчи, устойчивост на студ при екстремни температури, устойчивост на износване. 

Твърда тръба, изработена от модифициран PVC, неразпространяващ горене, UV-стабилизирана, с гнездо (камбана) от едната страна . Тази тръба се използва за повърхностен монтаж на открито, в тунели, в промишлени предприятия и др. Предимствата се крият в устойчивост на натиск 750N, температурен диапазон от -25°C до +60°C, устойчивост на корозия, устойчивост на киселини, основи, амоняк, бензинови и дизелови пари. UV-стабилизирана с до 10 години гаранция.

Много е важно да уточним, че ако участвате в проектирането и изграждането на най-различни трасета, то можете да се консултирате с експерти на Итроникс, както и предварително да направите заявка за необходимото тунелно оборудване.

Изборът на подобни гъвгави и твърди тръби не е никак лесна задача. Тряба да сте опитен експерт, с много опит, за да подберете най-качественото оборудване, за да можете да си подсигурите безпроблемна експлоатация дълги години.

Когато сте изправени пред дилемата, на кой производител да се спрете, както и какви точно тръби ще са Ви необходими, имайте предвид, че можете да разчитате на експертите на Итроникс. 

Ако участвате в проект, но нямате опитен експерт в тази област, то е важно да си намерите консултант, който да Ви информира в детайли, относно материалите, които се полагат в инфраструктурни обекти.
Що се касае за компанията, за която става въпрос в настоящата статия, тя е  фокусирана върху доставка на електроматериали – електрически ключове, осветление, кабели, контакти, кабелни скари, кабелни канали, кутии, ел. табла, електро апаратура, тръби и други, от водещи европейски производители. Предлага пълнен набор от оборудване за дома, офиса и хотела.

Компанията Itronix.bg е доставчик на качествено тунелно оборудване, като трябва да отбележим, че се ползва и  на новата тръба Витиня, която беше изцяло ремонтирана и обновена.
Индустриални PVC тръби - какво е важно да знаем Reviewed by Viseo on December 07, 2021 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.