Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Луксозни опаковки, подаръчни кутии и торби
Луксозни кутии


Луксозните кутии са подходящи за подаръци. Те могат да бъдат изработени да се отварят по различен и интересен начин. 
Във вътрешността си могат да разполагат с предназначено за подаръка дъно, което да предпази съдържанието от наранявания или счупвания. 
Върху капака може да има панделка, поставена при изработката, която да създава впечатление за изисканост и ценно съдържание.

Ние от фирма „Поликарт ООД“ можем да предложим избор за големината на кутиите, техният цвят, форма, дебелина. Вие можете да изберете дали искате да включите брокатена визия, релефна, гланцирана. Гарантираме качеството на нашите продукти и знаем, че ще получите вашата кутия цялостна и здрава.

Луксозни торби


Луксозните торби могат да бъдат създадени с ваше лого с рекламна цел. Те са често срещани в скъпите магазини за бижута или маркови дрехи, които показват на хората от къде е закупен продуктът. 
Трябва да вземете под внимание как искате да създадете вашата луксозна торбичка, защото тя показва класа и грижа за вашия продукт, дори след продан. 
Важно е да се избере удачен дизайн, който да си отива с идеята на фирмата или магазина, който те представляват.
Луксозните торби могат да бъдат с различна големина, дебелина на материала, и към тях да бъдат добавени подходящи дръжки.

При нас може да закупите луксозни кутии и торби на едро, които да ви бъдат доставени в прилично  състояние, за да не попречим на развалянето на вашият имидж. Доказали сме се сред много клиенти като отговорна и лоялна фирма и сме помогнали за създаването на прекрасни проекти. Очакваме всякакви нови идеи, които да можем да създадем и да задоволим очакванията на поредния клиент.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
Тел: 0879 496747 или sales@polycart-bg.com 
тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 - София oбласт 
ел. поща: sales@polycart.info или тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София


Проект Maistor.org е безплатен и има за цел да Ви информира, да Ви предостави полезна и ценна информация, що се касае за майстори, намиращи се във Вашият град. Четете всеки ден Maistor.org - струва си! Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове
Луксозни опаковки, подаръчни кутии и торби Reviewed by Viseo on January 02, 2022 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.