Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Добър майстор в София за ремонт на алтернатор


Ако имате проблем с тоците на автомобила, с алтернатора, то тогава тази статия е подходяща точно за Вас.
Много често, вместо повреден алтернатор да се подмени с нов, се рециклира. Причината се крие в  това, че рециклиран алтернатор излиза по-изгодно за поплзвателят, но реално се получава, че той е почти като нов, с други думи, функциите, действията му стават като на нов.
Именно и поради тази причина в 90 % от случаите, както у нас, така и по света, алтернаторите биват рециклирани, когато се стигне до проблем.

Какво представлява рециклирането на алтернатор?

Това е етап, при който се подменят компоненти на самия генератор, възплоизвеждащ електричество за някои от основните компоненти на превозното средство.
Получава се така, че при рекицлиране имате нов алтернатор, но със стар корпус.

Ремонт на алтернатори предлагат майстори, които са специализирани при електрически повреди и аварии на автомобилите, но това съвсем не означава, че всеки автомобилен майстор може да ви разреши проблем...

В София, както и в останалите по-големи градове в България, са десетки добрите майстори, рециклиращи алтернатори. Често се случва така, че монтьори, когато имат казус с алтернатор, да го изпращат на специализирани за тази дейност сервизи.

Защо точно D&D?

D&D Auto е сервиз с утвърдени традиции в областта на автоклиматиците – ремонт, сервиз и зареждане, Ходова част и Спирачна система, Смяна на Масло и Филтри за Двигатели и Автоматични скоростни кутии. Сервизът се отличава от конкуренцията с това, че предлага отлични услуги, на добри цени. Качеството гарантира, че след ремонт ще можете да употребявате превозното си средство, без да се появяват дефекти и проблеми. 

Ако имате проблем с тоците, например с акумулаторът, преди да предприемете каквито и да било действия, се уверете, че проблема не се състои именно в алтернатора.
Мобилен екип на серивза може да направи замерване на място, след което да предложи адекватно решение за отстраняване на проблемите.

Добро решение е, ако търсите автосервиз в Младост, да запишете час за ремонт на Д&Д Автосервиз, използвайки телефоните  0886-776-006,  0884-884-004.

Добър майстор в София за ремонт на алтернатор Reviewed by Viseo on April 02, 2022 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.