Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Какви са предимствата на ролетните гаражни вратиРолетните врати могат да се използват както в стари, така и в нови сгради. Състоят се от алуминиеви профили с пълнеж от полиуретанова пяна. Паното на вратата е навита на ролка в касета.

Благодарение на широката гама от цветове, избора на ролетни гаражни врати, освен практично приложение, са и чудесен декоративен елемент. Те перфектно пасват на сгради както в модерен, така и в традиционен стил.

Какви са предимствата на ролетните гаражни врати? Какво трябва да знаем преди да направим покупка?

 

Предимство пред останалите

 

Ролетните врати, благодарение на вертикалното отваряне, осигуряват свободно пространство пред и в гаража. Паното на ролетната врата се движи по алуминиеви водачи и се навива на навиващ се вал.

Несъмнено предимство на ролетните гаражни врати е възможността за всякакво подреждане на тавана в гаража. Ролетната врата е стандартно оборудвана с мотор и две дистанционни управления при автоматизирана система или на ръка, когато е с ръчно управление. Използването на електрическо задвижване в ролетни врати позволява използването на дистанционно управление.

Благодарение на автоматизираното управление можете да ги отваряте и затваряте с дистанционното управление - без да излизате от колата. Това решение със сигурност е супер, ако се прибирате късно вечер, в дъжд и през зимата.

 

Механизми за сигурност

 

Ролетните врати са оборудвани с множество защитни механизми. В случай на прекъсване на електрозахранването, вратата може да се отвори отвътре, чрез освобождаване на специално жило, а ако няма втори вход се отваря, но задължително се монтира бронирана кутия, в която е жилото.

Външната бронирана кутия особено препоръчителна в сгради, където няма допълнителен вход към гаража.

Вдигнатата щора не ограничава зрителното поле, което също влияе върху безопасността на седящия зад волана. Допълнително предимство е възможността за използване на много допълнителни защити, като фотоклетки или защита чрез поставяне на заключващ механизъм.

Ефективната защита срещу крадци се гарантира от използването на патентована брава или висококачествена противовзломна вложка в ролетната гаражна врата. За да се предпазите от насилствено отваряне от крадци, обмислете използването на специална защитна функция, която предотвратява повдигането на горната част на вратата.

 

Красив и издръжлив външен вид

 

Благодарение на богатата цветова гама те са перфектен декоративен елемент, подхождащ на външния вид на сградата.

Елементите на системите, изработени от висококачествена ламарина, се характеризират с повишена устойчивост на абразия и атмосферни влияния.

Алуминият, от който е изработена ролетната гаражна врата с термо ламели е с високо качество и се характеризира с повишена устойчивост на атмосферни влияния и абразия.

Струва си да се отбележи, че при ролетните гаражни врати крайният, долен профил е оборудван с гумено уплътнение в близост до пода, което осигурява допълнително уплътнение. В допълнение, омега водачите, прикрепени към страничните ръбове на отвора, са оборудвани с четки и уплътнения. Това прави работата на ролетната врата по-тиха.

 

Място на монтаж

 

Най-голямото предимство на ролетната врата обаче е може би фактът, че може да се монтира навсякъде във входа на гаража. Това може да се направи не само с кутията навътре, за да изглежда по-добре отвън, но и с кутията отвън - така се увеличава пространството в гаража. В първия вариант кутията, в която е скрито паното от ламели на вратата, навита на вала, е надлежно защитена срещу валежи и намеса на трети лица.

Както при монтаж отвътре, така и отвън, формата на входния отвор на гаража не се променя.

 

Ролетната врата и ролетната щора едно и също ли са?

 

Както вече споменахме ролетните врати се изработват от плътна ламарина и алуминий в случаите на термо врата. Ролетните врати имат и вграден барабанно-пружинен механизъм, който прави лесно движението на паното ръчно.

Външните ролетни щори са съвсем различен продукт. Те се изработват от алуминий изцяло и нямат въпросния механизъм. При ръчно управление се използва въже и табакера, а в някои случаи и манивела.

 

Резюме

 

Ако търсите гаражна врата за себе си, трябва да имате предвид много аспекти. Ще има ли използваемо място в гаража? Достатъчно висока ли е сградата? Колко е дълга алеята пред гаража? Отговорът на тези и много други въпроси ще ви позволи правилно да изберете гаражна врата, съобразена с нуждите и възможностите на инвеститора.

Какви са предимствата на ролетните гаражни врати Reviewed by Viseo on February 07, 2023 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.