Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Как да запечатаме напукан асфалт



С течение на време колкото и здраво да е положена, всяка една асфалтова настилка се амортизира и уврежда, образуват се неравности, които без правилна поддръжка се превръщат в дупки. Ако желаете да се погрижите за пукнатините във вашия двор, паркинг или улица, то можете да се възползвате от професионалните съвети на фирма за асфалтиране в София .

Най-честата причина за пукнатини във вашата асфалтова алея е водата, която се е просмукала под повърхността и се е разширила или свила при температури на замръзване и размразяване. Преди да закърпим пукнатината, е много важно засегнатата зона да бъде възможно най-чиста и гладка, за да може капещият материал да залепне лесно. Трябва да започнете, като използвате чук и длето, за да премахнете всички счупени парчета асфалт, които пречат на пукнатината. След това използвайте телена четка, за да отстраните мръсотията и отломките от пукнатината. Независимо от това какво използвате за почистване на пукнатината, препоръчително е да носите предпазни очила, за да предотвратите нараняване на очите от отломки.

За запълване на по-малки пукнатини трябва да използвате пълнител за пукнатини с гумирана асфалтова емулсия. Опитайте се да избягвате попадането на част от пълнителя върху засегнати зони, тъй като може да оцвети алеята. Нанесете пълнителя с помощта на пистолет за уплътняване, ако има такъв. Ако нямате пистолет за уплътняване, пълнителят може да се излее внимателно в пукнатината. Използвайте шпатула или мистрия, за да изгладите повърхността на пукнатината. Оставете пълнителя да изсъхне според инструкциите на опаковката, преди да шофирате върху засегнатата зона.



Ключът към успеха да имате здрава асфалтова повърхност е в правилната и редовна поддръжка. Без значение дали става въпрос за асфалтиране на алея , двор или паркинг, дори и фирмата изпълнител да се с правила блестящо, то шанса нещо да се пропука е налице.


нформация, що се касае за майстори, намиращи се във Вашият град. Четете всеки ден Maistor.org - струва си! Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове
Как да запечатаме напукан асфалт Reviewed by Viseo on November 26, 2022 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.