Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Интериорен дизайнер на апартаменти в София





Не всеки дизайнер на апартаменти се справя със задачата, която му е поверена. Изглежда, че това е сложно. За да направите ремонта според дизайнерския проект красив, просто трябва да научите всички стилове, използвани цветове и дизайнерски техники. Но това е фундаментално погрешно предположение.

Истинският интериорен дизайнер, чиято работа е наистина качествена, изобщо не държи на красотата. По-точно важно е, както и познаването на теоретичната част в областта на стиловете и тенденциите, но първото нещо, което трябва да направите, е да направите функционален и удобен интериор за конкретно семейство. Само малцина могат да се справят със задачата. Наистина, в повечето случаи, вместо да прави много предварителна работа с клиента, дизайнерът използва готови шаблони. И вашата задача е да намерите професионалист в областта на дизайна и да му кажете за вашите желания. Всичко останало, ако специалистът е професионалист, ще върви като по часовник. Но в идеалния случай, разбира се, дизайнерът трябва да бъде част от екипа, който изпълнява ремонтите до ключ.

Студио за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” в София ви кани на страниците на своя уебсайт. Днес ще ви запознаем с важните отличителни черти на професионалния подход към проблема и ще ви разкажем повече за интериорния дизайнер.




Какво прави дизайнерът на апартаменти?


Ако човек никога не е срещал представители на тази професия, тогава той може да реши, че дизайнът е само визуална част. Грубо казано, обхватът на дейността на дизайнера включва разработването на цветови схеми, избора на довършителни материали и всичко това в контекста на прилагането на определен стил в интериора. Но нека очертаем две важни точки, които ще разрушат тази теория в зародиш.

1. Нека започнем с факта, че проекти, създадени според всички канони в един определен стил, почти никога не се срещат днес. Модерният интериор е компетентна комбинация от няколко стила. Въпреки че, честно казано, най-често клиентите предпочитат да правят основен ремонт на апартамент в класически стил. Задачата на дизайнера е да адаптира желанията към съвременните дизайнерски техники. Освен това специалистът добавя елементи от други стилове към основната избрана посока. Да кажем малко арт деко. Но ако се обърнете към начинаещи, аматьори или безскрупулни изпълнители, тогава вместо модерен стилен интериор получавате лош вкус. И вие сами ще платите за неговото изпълнение.

2. Вторият важен момент е, че дизайнерът не само създава визуалната част, но и изготвя техническа документация. Тоест, пълен проект предполага, че включва работни чертежи за ремонтни строители и отчети. Това включва и проект за преустройство, който показва демонтирани прегради и новопостроени. Чертежите ясно показват какви и къде са използвани материали за помещенията, как са съединени. А отчетите предвиждат изчисляването на количеството използвани материали и тяхното потребление. По този начин не е трудно да разберете цената на ремонта. И това, между другото, е едно от значителните предимства на наличието на дизайнерски проект. Тоест първоначално ще знаете колко ще ви струва ремонта.



Как да не станете собственик на типичен дизайн, който изобщо не ви подхожда




Да приемем, че дизайнерът се справя добре както с визуалната, така и с техническата част. Тоест по принцип проектът се отнася до реализуемото. Също така се случва, когато поради липса на опит идеите на дизайнера просто не се изпълняват от специалисти по ремонт. Но това е друга история. Така че дизайнът е осъществим и е добър по отношение на визуализацията. Прехвърляте всички документи на довършителни специалисти, получавате ремонт на апартамент до ключ и внасяте неща. Тук започва най-интересното и неприятното за вас.

Къде ще се намира основата на робота прахосмукачка? Но дизайнерът не ви е питал дали го използвате за почистване. А за системата за гладене не можеше да се говори. Трябва да започнете от това, което имате. Тоест, да кажем, че прахосмукачката-робот ще стои в коридора до килера, където, разбира се, изобщо не й е мястото, а системата за гладене ще бъде в хола пред вратата. Но не мислите ли, че за парите, които сте платили, за да обмислите всичко до най-малкия детайл, такива решения са неприемливи?!

Но какво ще кажете за сокоизстисквачката, кафе машината, чайника и тостера, като се има предвид, че в работната зона в кухнята има само 2 контакта? Поставяне на оборудване на рафта и изваждане или поставяне на тройници и удължители всеки ден? И двете са изключително неприятни за ремонт направен по дизайнерски проект. И това не се брои факта, че например нямаше достатъчно място за оборудване и аксесоари в банята и има катастрофална липса на светлина за четене на дивана. Можете да изброите много примери за това, което няма да ви хареса. За да не се случи това, поръчайте дизайнерски проект за апартамент при нас. С какво се различава нашият подход към бизнеса ще обсъдим малко по-нататък в текста.




Кои интериорни дизайнери работят в Ем Строй Ремонти



Нашият опитен HR мениджър подбра много внимателно специалисти за екипа на „Ем Строй Ремонти”. От стотиците кандидати само най-креативните и висококвалифицирани специалисти са станали служители на нашата компания. Освен това проведохме селекция не само по професионални качества, но и по лични. В края на краищата клиентът трябва да се чувства комфортно да общува с изпълнителя. В противен случай никакви умения и способности няма да могат да осигурят приятно взаимодействие.

И нека добавим още няколко важни точки към това:

· „Ем Строй Ремонти” не наема фрийлансъри и специалисти по проект. Извършваме проектиране и ремонт на апартаменти само сами. Тоест със силите на специалисти, подредени в персонала на компанията. Това позволява, наред с други неща, да не се взема авансово плащане от клиента за работата. В крайна сметка служителите имат доверие в нас, а ние сме уверени в тяхната квалификация.

· Всички работници в „Ем Строй Ремонти” са тясно специализирани. Пазете се от фирми, които ви предлагат проектиране и ремонт на апартаменти от "майстори на всички".

· Редовно повишаваме квалификацията на специалистите, за да са запознати със съвременните тенденции и напреднали разработки. Нашите ремонти включват използването на високотехнологични системи и ексклузивни материали.

· „Ем Строй Ремонти” извършва проектиране и ремонт с всякаква сложност. И имаме опит, изключително успешен, в ремонта на съоръжения от премиум клас. По-голямата част от извършената работа принадлежи към елитния сегмент, но също така ремонтираме апартаменти от бизнес класа и комфорт клас. И между другото, освен апартаменти, ние ви предлагаме и проектиране на частни къщи, офиси и търговски помещения. И, разбира се, след разработването на дизайнерски проект следва ремонт до ключ.



Защо клиентите харесват нашите дизайнерски проекти в 100% от случаите



Колко добре е направен дизайнът, трябва да прецените по малките неща. Като цяло всичко може да изглежда много сладко и в духа на времето. Но в същото време апартаментът трябва да бъде отражение на начина на живот и интересите на клиента. „Ем Строй Ремонти” създава проекти от нулата индивидуално за вас. Но не просто да говорите час-два за това, което харесвате. Каним Ви да попълните писмена анкета, като отговорите на специално подготвени въпроси. Вашите отговори ще формират основата на техническото задание за разработване на дизайнерски проект.




Каква е разликата между професионален дизайн и шаблонен?


Какво виждате, когато влезете в баня, която е проектирана професионално? Със сигурност не туби с шампоан, почистващи продукти и кърпи. Виждате стилен интериор. Но в същото време има всичко, за да не се налага да ходите по пода за кърпа до друга част на банята, когато излизате от банята. Рафтовете са скрити вътре в стената на места, където ви е удобно да ги използвате. Същото важи и за всички останали точки, като контакт за сешоар, шкафове за халати и кърпи за баня.

Все още бихме искали да ви разкажем много за това как да направите висококачествен ремонт според дизайнерския проект, но тогава статията ще се окаже твърде дълга. И е малко вероятно да прекарате много време в четенето и. Освен това можете да получите отговори на вашите въпроси по темата много по-бързо, като ни се обадите на телефон 0896221099. Вижте рецензиите на компанията, вижте дизайнерското портфолио и елате да се срещнем лично с нас. И дизайнерът на апартамента (интериор), и майсторът, и ръководството работят заедно в един уютен офис. Ще се радваме да Ви направим обиколка на един от обектите на „Ем Строй Ремонти”, който се строи в момента. Свържете се с нас и разберете повече за него.

 





Добре дошли в света на Viseo - дигитална агенция, която ви помага да постигнете успех. Ние предлагаме изграждане на уебсайтове, социални медии, SEO и PPC кампании, за да се свържете с вашата аудитория и да постигнете желаните резултати. Доверете се на нашия екип от професионалисти и започнете да растете онлайн. Кликнете върху банера по-долу, за да научите повече за нашите услуги и как можем да ви помогнем да постигнете целите си. Ако търсите направата на сайт, SEO оптимизация, поддръжка, други услуги от дигитална агенция, то тогава сме на Ваше разположение
Комплекни уеб и SEO услуги от Висео
Интериорен дизайнер на апартаменти в София Reviewed by Viseo on June 22, 2023 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.