Top Ad unit 728 × 90

ВиК майстор в София

Ново

Ново

Контейнери за боклук под наем


Контейнер за боклук – специален контейнер, предназначен за временно съхраняване на боклука и отпадъците. Контейнерите осигуряват денонощен достъп до събирането и съхранението на боклука и отпадъците. Долната линия е, че контейнерът за боклук е доставен на определено място. След това се пълни с отпадъци и боклук, след което контейнерът или се заменя с празен, или се освобождава от боклука и отпадъците за бъдеща употреба. Графикът за извозване на боклука от контейнера се изпълнява строго според график, тоест по време, уговорено с клиента. Пример за това са контейнерните платформи, разположени в различни части на града. Отстраняването на боклука по този начин се извършва от жилищни сгради.

Контейнерите за боклук могат да бъдат с различен капацитет, вариращи от малки до големи контейнери за насипни товари. Има различни материали, от които са изработени контейнери. Пластмасовите контейнери могат да приемат по-малък обем боклук, металните контейнери гарантират събирането на отпадъци и боклук в големи обеми.

Не е необходимо да купувате контейнер за боклук, ако събирането и изхвърлянето на боклука ще се извърши в определено време, например по време на ремонт, по време на почистването на територията. Можете да наемете контейнер.

Нашата фирма е с дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги за доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери. Със строителните контейнери които отдаваме под наем, Вие бързо и лесно ще може да изхвърлите ненужният боклук до оторизирано сметище. Разполагаме с добре оборудвана и нова техника, благодарение на която може да разчитате за добре свършена работа от нас.

Предлагаме услугата за отдаване под наем на контейнери за смет на достъпна цена. Срокът на лизинга може да бъде различен, като се започне от един ден и завърши в дългосрочен план. Фирма Марти Транс има възможност да сключи договор под наем за контейнери за боклук в София и околностите както с частни лица, така и с организации и предприятия. Разрешени са плащания в брой и безкасови плащания.

Фирмата разполага с цялата необходима документация и разрешителни за този вид дейност. Боклуците и отпадъците се изхвърлят на специални депа.

Организирането на извозване на отпадъци с контейнери с фирма Марти Транс се е утвърдила като отговорен изпълнител, цялата дейност ще бъде извършена ефективно и в срок.

Фирма Марти Транс е против замърсяването на околната среда и затова отпадъците и боклуците се изхвърлят без да се нарушават санитарните правила и норми.

Ние предлагаме, контейнери за смет с различна големина 4,6,7 и 8 кубика. Заявката на контейнер за строителни отпадъци, става един ден предварително, като при нужда може да направим безплатен оглед за определяне големината на желаните контейнери за отпадъци.


Контейнери за боклук под наем Reviewed by Viseo on June 26, 2023 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.